Εσωτερικοί Χώροι

Καλώς ήρθατε στη βίλα Casa Palmera! Καλώς ήρθατε στην πιο κομψή βίλα που έχετε δει ποτέ. Νιώστε χαλαροί, ήρεμοι και σαν στο σπίτι σας.

Εσωτερικοί Χώροι
Εσωτερικοί Χώροι

Με το που εισέλθετε στο κεντρικό σαλόνι θα νιώσετε χαλαροί, ήρεμοι και σαν το σπίτι σας. Όλα είναι τόσο προσεκτικά επιλεγμένα που δε θα θέλετε να φύγετε! Η Casa Palmera χωρίζεται σε δύο επίπεδα που συνδέονται με μία εσωτερική ξύλινη σκάλα. Για την επίπλωση και τη διακόσμηση της βίλας έχουμε επιλέξει γήινα και φυσικά χρώματα που αποπνέουν ζεστασιά και κάνουν την ατμόσφαιρα οικία προς όλους.

Γνωρίστε τη βίλα μας

Στο πρώτο επίπεδο θα βρείτε το πολυτελές σαλόνι με το υπέροχο κρεμαστό τζάκι. Το σαλόνι έχει άμεση θέα και πρόσβαση στην πισίνα. Η state of art κουζίνα είναι ευρύχωρη και λειτουργική. Θα απολαμβάνετε την διαδικασία προετοιμασίας των γευμάτων σας εδώ και να τα μοιράζεστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στην πλήρως εξοπλισμένη τραπεζαρία. Στο πρώτο επίπεδο υπάρχει επίσης ένα master υπνοδωμάτιο, χώρος γυμναστικής και γραφείο εργασίας για όσους θέλουν να συνδυάσουν διακοπές και εργασία.

 

Στον πρώτο όροφο έχουμε δύο master υπνοδωμάτια. Και τα δύο είναι πολύ ευρύχωρα, μοντέρνα, με ιδιωτικό μπάνιο και πρόσβαση σε ένα υπέροχο μπαλκόνι με μαγευτική θέα στην πόλη, τη θάλασσα και τις ορεινές περιοχές του νησιού.

Εσωτερικοί Χώροι
Εσωτερικοί Χώροι

Πρέπει να γνωρίζετε

Όλα τα υπνοδωμάτια μπορούν να έχουν είτε ένα κρεβάτι king size είτε δύο μονά κρεβάτια.

  • - Τα δάπεδα είναι θερμαινόμενα.
  • - Διαθέτουμε ηλιακό και ηλεκτρικό θερμοσίφωνα.
  • - Χρησιμοποιούμε βιώσιμους και φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους συλλογής νερού για το πότισμα του κήπου.
  • - Οι εσωτερικές σκάλες δεν έχουν κουπαστή, τα μικρά παιδιά δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις σκάλες χωρίς επίβλεψη.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τις φωτογραφίες μας.